U bent hier: Home » Facilitair
Facebook
Twitter

Facilitair

Overzicht van diensten en faciliteiten..

Algemeen
Een (muziek)evenement organiseren vergt behoorlijk wat tijd en inspanning. De jarenlange kennis en ervaring van Muziement kan u ondersteunen bij de organisatie van een spetterend evenement. ..
Meer »
Ticket Service
Muziement biedt een unieke ticketservice waar u als ondernemer geen risico loopt. Van drukken tot verzenden, Muziement regelt het voor u. De voordelen op een rij: ◾ 0% Risco. ◾ ..
Meer »
Polizeigitter, nieuw in ons assortiment
Nieuw in ons assortiment: Polizeigitter of Hamburger Gitter. Een prima alternatief voor de crahbarrier Kenmerkend voor dit hek is de vormgeving: Aan de ene kant voorzien van een voetplaat, aan de ..
Meer »
Confettikanon Multilauncher
Bij deze confetti koffer luxe kan je niet alleen de tijd tussen het afschieten van de shooters instellen, maar kan je ook het aantal stuks dat je wil afschieten instellen. Je kan ze 1 voor 1, maar o..
Meer »
Podia, Licht & Geluid
De ambiance bij een evenement is grotendeels afhankelijk van het juiste podium, licht en geluid. Dit zijn lastige beslissingen aangezien iedere ruimte om een andere aanpak vraagt. Zo is uiteraard de..
Meer »
Veiligheid
Waar vaak iets te makkelijk over wordt gedacht, is de veiligheid van en op het evenement. De veiligheid van uw gasten staat uiteraard voorop. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan gecertificee..
Meer »
Artiesten
Welke artiest past in welk concept? Wij denken graag met u mee. Van De Dijk tot Ilse de Lange en van BLF tot Belle Perez. Alle landelijk bekende acts zijn via ons te boeken Ieder feest vra..
Meer »
Vergunningen
Voor het organiseren van een evenement zijn er talloze wetten en regels waar rekening mee moet worden gehouden. Ook moeten de benodigde vergunningen en ontheffingen worden aangevraagd, dus heel wat ..
Meer »
Eten & Drinken
Een evenement kan uiteraard niet zonder drankjes en eventueel hapjes! Muziement kan voor u alles van A tot Z regelen. Graag onderhouden wij voor u het contact met de betreffende brouwerij zodat de j..
Meer »
Locatieverhuur
Waarschijnlijk heeft u zelf een locatie voor het evenement tot uw beschikking. Mocht dit niet het geval zijn, kan Muziement u hierin adviseren en ondersteunen. Wij hebben een aantal locaties tot onz..
Meer »
Evenementenmateriaal
Bij Muziement kunt u ook terecht voor de benodigde evenementenmaterialen. De verscheidenheid van deze materialen is enorm, waardoor u genoodzaakt bent bij verschillende aanbieders aan te kloppen. Mu..
Meer »
 

Contact

Erik van der Linden:
» 06-28976795

George van Leusden:
» 06-53381113

Paul van Vliet:
» 06-53926892

post@muziement.nl